Шендерович: Поїзд "Росія, спрямована в майбутнє" запустили кільцевою лінією метро в Москві. Замучишся це пережартовувати

У метро Москви запустили тематичний поїзд "Росія, спрямована в майбутнє"
Фото: Московский метрополитен / Facebook

7 листопада в московському метро почав курсувати новий тематичний поїзд "Росія, спрямована в майбутнє". Російський письменник Віктор Шендерович прокоментував його запуск.

Російський письменник Віктор Шендерович уважає, що можна "замучитися пережартовувати" запуск поїзда "Росія, спрямована в майбутнє" на кільцевій лінії московського метрополітену.

"На сайті московського метро, офіційно: тематичний поїзд "Росія, спрямована в майбутнє" буде запущено кільцевою лінією. Замучишся це пережартовувати", – написав Шендерович у Facebook.

Як повідомила прес-служба московського метрополітену у Facebook, 7 листопада почав курсувати новий тематичний поїзд "Росія, спрямована в майбутнє".

"На лінію вийшов новий тематичний поїзд, присвячений виставці "Росія, спрямована в майбутнє"... Особливе оформлення вагонів відображає основну тему виставки – майбутнє Росії і росіян. Зустрічайте поїзд "Росія, спрямована в майбутнє" на кільцевій лінії московського метро", – ідеться в повідомленні.