Слєпаков: У Росії немає людини, яка одна могла би втілити в собі те, чим є Зеленський в Україні

Слєпаков: Прикол у тому, що в Росії дуже багато гумористів
Фото: Семён Слепаков / Facebook

Російський шоумен Семен Слєпаков уважає, що новообраний президент України Володимир Зеленський втілює в собі те, що в Росії робить низка гумористів.

У Росії немає людини, яка могла би зробити в Росії те, що зробив в Україні Володимир Зеленський. Таку думку російський артист і шоумен Семен Слєпаков висловив в інтерв'ю "Немецкой волне", опублікованому 1 травня.

Його запитали, чи згоден він, що "Слєпаков – це найближчий російський аналог обраного президента України Володимира Зеленського".

"Ні. Мені здається, що в Росії немає такої людини, яка одна могла би втілити в собі все те, чим є Володя Зеленський в Україні. Росія – країна набагато більша, і сегмент гумористичний у нас набагато більший. Володя втілює в собі те, що [в РФ] роблять і Міша Галустян, і Сергій Свєтлаков, і Іван Ургант, і Гарік Мартиросян, і я. Прикол у тому, що в Росії дуже багато гумористів", – сказав Слєпаков.

За його словами, Зеленського він знає особисто.

"Він дуже харизматична, добра, порядна людина. Думав, "хлопець" сказати, але ж не можна ж говорити про президента "хлопець". Раптом на мене хтось у країні, яку він очолює, образиться: що, він нашого президента хлопцем назвав?! Свого називай хлопцем!" – зазначив Слєпаков.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Згідно з остаточними даними, новим президентом України став Зеленський, який набрав 73,22% голосів. Чинний президент України Петро Порошенко здобув 24,45% голосів виборців.

Інавгурація нового президента має відбутися протягом 30 днів після офіційного оприлюднення результатів виборів – не пізніше ніж 3 червня. Дату повинна визначити Верховна Рада.