Трамп про зустріч із Єлизаветою II: У нас виникло це чудове, велике відчуття

Трамп заявив, що йому було легко спілкуватися з Єлизаветою II
Фото: ЕРА

Президент США Дональд Трамп заявив, що йому було дуже легко спілкуватися з королевою Великобританії Єлизаветою II.

Президент США Дональд Трамп "чудово порозумівся" з королевою Великобританії Єлизаветою II під час зустрічі з нею у Віндзорському замку. Про це він розповів в інтерв'ю The Daily Mail.

За словами Трампа, королева "дуже елегантно і красиво" привітала його та дружину Меланію, він назвав королеву "фантастичною і приголомшливою жінкою".

Зустріч Єлизавети II і Трампа тривала 45 хвилин. За словами президента, розмова з королевою вийшла "дуже легкою".

"Із кимось складно спілкуватися... Іноді ви приймаєте гостя, і що б ви не робили, це не працює. А іноді трапляється диво. У нас виникло це чудове, велике відчуття", – підкреслив він. Водночас Трамп уточнив, що не знає, чи залишилася Єлизавета II задоволена зустріччю.

Президент обговорив із королевою Brexit, який Єлизавета II назвала "дуже складною проблемою" для Великобританії. Вона також розповіла Трампу, з ким із американських президентів зустрічалася.

"Гаррі Трумен був першим президентом, із яким вона познайомилася. Потім вона навела цілий список. Це був дуже милий момент", – розповів Трамп.

Трамп провів зустріч із королевою Великобританії 13 липня. Президент США запізнився на зустріч із Єлизаветою II на 10 хвилин. Президент США пробуде у Великобританії до 16 липня, після чого вирушить у Гельсінкі на зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.