Twitter заблокував американку, яка писала тисячі постів на день на підтримку Трампа

Twitter прийняв користувачку за бота
Фото: ЕРА

Жителька Теннессі Ніна Томасієски пише про порядок денний президента США Дональда Трампа і зібрала вже понад 52 тисячі підписників.

Twitter заблокував акаунт 70-річної американки Ніни Томасієски, яка щодня пише тисячі постів на підтримку президента США Дональда Трампа. Про це 4 серпня повідомило агентство Associated Press.

Жінка пише про порядок денний Трампа і зібрала вже понад 52 тисячі підписників.

Томасієски живе в Теннессі. Вона дивиться канал Fox News, який, на відміну від інших ЗМІ, не критикує Трампа.

За словами американки, вона намагається не перевищувати ліміту – 100 твітів на годину, але її все одно ідентифікували як бота.

Зараз акаунт Томасієски розблоковано.

7 липня The Washington Post писала, що Twitter заблокував протягом травня і червня понад 70 млн підозрілих акаунтів. За даними видання, із жовтня 2017 року компанія подвоїла зусилля в боротьбі з поширенням фейків на тлі розслідувань щодо втручання Росії у президентські вибори у США, для якого активно використовували соцмережі.

11 липня прес-служба сервісу попередила, що з лічильників підписників видалять акаунти, заблоковані через підозрілу активність.

12 липня газета USA Today повідомила, що Трамп утратив приблизно 400 тис. підписників у Twitter після того, як сервіс мікроблогів посилив боротьбу з підозрілими акаунтами.