У Каспійському морі сталася пожежа на азербайджанському трубопрокладальному судні, постраждало 14 осіб

За фактом пожежі Генпрокуратура порушила кримінальну справу
Скріншот: Baku Shipyard LLC / YouTube

Постраждалих унаслідок пожежі на азербайджанському трубопрокладальному судні "Ісрафіл Гусейнов" у Каспійському морі госпіталізовано, фахівці з'ясовують причину загоряння.

У Каспійському морі на азербайджанському трубопрокладальному судні "Ісрафіл Гусейнов" увечері 8 травня сталася пожежа, у підсумку постраждало 14 осіб. Про це написало місцеве видання Trend із посиланням на компанію-власника судна Saipem.

"8 травня приблизно о 18.30 на трубопрокладальному судні "Ісрафіл Гусейнов", яке проводило з боку компанії Saipem оперативні роботи, сталася пожежа. Під час пожежі 14 осіб дістали опіки різного ступеня тяжкості, і наразі їх перевозять на бакинський берег за допомогою корабля Citadel", – розповіли в компанії.

У Saipem додали, що пожежу на трубопрокрадальному кораблі погасили.

Видання пише, що за цим фактом генеральна прокуратура Азербайджану порушила кримінальну справу за статтею "порушення правил техніки безпеки та інших правил охорони праці". Спільно з міністерством із надзвичайних ситуацій було створено слідчу групу.

Фахівці Центру судово-медичної експертизи міністерства юстиції, МНС та пароплавство проводять необхідні оперативно-слідчі дії для розслідування причин і обставин події.