У Москві затримали екс-сенатора від Чечні Джабраїлова

Джабраїлов (зліва на фото) нібито стріляв із пістолета Яригіна, який подарував йому глава Чечні Рамзан Кадиров (праворуч на фото)
Фото: ЕРА

Російський бізнесмен і колишній сенатор від Чеченської Республіки Умар Джабраїлов влаштував стрілянину в столичному готелі Four Seasons, після чого був затриманий.

Поліція Москви затримала екс-сенатора від Чечні і бізнесмена Умара Джабраїлова, який відкрив стрілянину в одному з готелів столиці. Про це повідомляє "РИА Новости".

За даними агентства, Джабраїлов стріляв у стелю з нагородного пістолета. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав. Поліція з'ясовує, у якому стані перебував бізнесмен.

Джабраїлова підозрюють у хуліганстві, поліція порушила кримінальну справу.

Співрозмовник агентства уточнив, що бізнесмена можуть позбавити права на носіння нагородної зброї.

РБК повідомляє, що інцидент зі стріляниною стався в готелі Four Seasons. Джабраїлов нібито стріляв із пістолета Яригіна, який подарував йому глава Чечні Рамзан Кадиров.

Джерело в міністерстві внутрішніх справ розповіло РБК, що Джабраїлов їхав у ліфті з пістолетом, саме там його побачили охоронці і викликали патруль.

Двері поліції відчинив чоловік із пістолетом у руках, який заявив: "Без бою не здамся". Проте поліцейські затримали Джабраїлова.

Умар Джабраїлов займається будівельним і готельним бізнесом, заснував асоціацію підприємців "Аванти". У 2000 році Джабраїлов брав участь у виборах президента Росії, у 2004–2009 роках був членом Ради Федерації.