У Великобританії через коронавірус закривають школи і скасовують іспити

У Великобританії у 2 626 осіб виявили коронавірус
Фото: EPA

Через коронавірус у Великобританії, окрім закриття шкіл, також буде скасовано державні іспити, призначені на травень і червень.

Школи у Великобританії закриють із 20 березня через пандемію коронавірусу. Про це заявив прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, повідомляє BBC.

Джонсон додав, що буде закрито всі школи, окрім тих, де навчаються діти співробітників головних відомств і вразливі діти. Він також зазначив, що уряд проситиме дитячі садки і приватні школи дотримуватися того самого заходу.

Дитячим садкам, приватним школам і старшій школі також пропонують дотримуватися інструкцій про скасування навчання.

Точної дати закінчення карантину немає, він триватиме до окремого повідомлення влади.

Як пише Metro, серед іншого, буде скасовано державні іспити на травень і червень.

За даними станом на 18 березня у Великобританії 56 221 особа пройшла тестування на коронавірус. Серед них у 2 626 виявили захворювання. Померло від коронавірусу 103 пацієнти, повідомляє Міністерство охорони здоров'я Великобританії.

Спалах COVID-19 виник наприкінці 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Інституту Джона Гопкінса, до 18 березня інфекцією заразилися 204 тис. осіб у всьому світі, кількість померлих перевищила 8 тис.