Через епідемію коронавірусу передвиборчі мітинги Трампа відбуватимуться у телефонному режимі

Президент назвав новий формат "мітингами Трампа"
Фото: ЕРА

17 липня президент США Дональд Трамп провів передвиборчий мітинг у новому форматі, який дістав назву "першого в історії телералі".

Президент США Дональд Трамп заявив, що через епідемію коронавірусу передвиборчі мітинги зі своїми прихильниками він тепер буде проводити в телефонному режимі. Про це повідомляє телеканал CNN.

17 липня Трамп провів передвиборчий мітинг у новому форматі, який дістав назву "першого в історії телералі". Захід тривав 23 хвилини, президент прокоментував різні теми, зокрема критику на його адресу щодо поширення коронавірусу.

"Буде складно влаштовувати масові мітинги, поки все не вирішиться. Тому я проводитиму телефонні мітинги. Ми будемо називати їх "мітингами Трампа", але будемо робити це по телефону", – сказав Трамп.

Рішення про проведення мітингів у такому форматі виникло після того, як на такий захід у штаті Оклахома через коронавірус прийшла невелика кількість людей, зазначає телеканал.

Президентські вибори у США заплановано на 3 листопада. Основна боротьба за Білий дім традиційно відбувається між кандидатами від двох найбільших політичних сил Штатів: Демократичної (Джо Байден) і Республіканської партій (чинний президент Дональд Трамп).