Журналіст Гаспарян: "Русскому миру" доведеться рано чи пізно пройти те, що в історії збожеволілої Німеччини закінчилося примусовою денацифікацією

Гаспарян: Агітпроп, звичайно, дострибався, вони відкрили ящик Пандори
Фото: Артур Гаспарян / Facebook

На думку російського журналіста Артура Гаспаряна, населення РФ остаточно затуманено, дезорієнтовано і перетворено на "безмозгле стадо".

Російський журналіст і музичний критик Артур Гаспарян висловив здивування результатами опитування в прямому ефірі телеканала "Москва Доверие", у якому із варіантів відповіді на запитання "Де більше свободи?" 80% росіян вибрали "у СРСР" і тільки 20% – "у РФ". Про це він написав у Facebook.

"Агітпроп, звичайно, дострибався, вони відкрили скриньку Пандори, але самі собою, звичайно, задоволені, вітають один одного з перемогою", – зазначив Гаспарян.

За його словами, населення Росії остаточно затуманено, дезорієнтовано і перетворено на "безмозгле стадо".

"А комусь тепер буде багато роботи, оскільки очевидно, що "русскому миру" доведеться рано чи пізно пройти те, що в історії збожеволілої Німеччини закінчилося примусовою денацифікацією", – підкреслив критик.

Президент Росії Володимир Путін неодноразово заявляв, що розпад СРСР був катастрофою. У вересні 2015 року він назвав це величезною трагедією, оскільки за межами РФ опинилося 25 мільйонів російських людей. На його думку, росіяни виявилися найбільшою розділеною нацією у світі.