Зустріч Трампа з Кім Чен Ином може відбутися в січні 2019 року – ЗМІ

Трамп про Кім Чен Ина: Ми закохалися один в одного
Фото: ЕРА

Поки невідомо, де саме може відбутися другий саміт за участю президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина, але він має пройти до 10 січня 2019 року, повідомляє південнокорейське видання Chosun Ilbo.

Президент США Дональд Трамп може провести другу зустріч із лідером КНДР Кім Чен Ином у січні 2019 року, про це повідомляє південнокорейське видання Chosun Ilbo, посилаючись на дипломатичні джерела у Вашингтоні.

Таке рішення ухвалила адміністрація Трампа.

Видання пише, що місця зустрічі поки не визначили, однак відомо, що саміт може відбутися до 10 січня.

12 червня в Сінгапурі відбулася перша зустріч Трампа та Кім Чен Ина. За підсумками американсько-північнокорейського саміту було підписано угоду: Вашингтон пообіцяв надати КНДР гарантії безпеки, а Пхеньян підтвердив прихильність до повної денуклеаризації Корейського півострова.

29 серпня Трамп заявив про "дуже добрі та теплі" стосунки з Кім Чен Ином.

10 вересня у Білому домі повідомили, що Трампу передали особистий лист Кім Чен Ина із проханням про проведення нового саміту на рівні глав держав.

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін заявляв, що на зустрічі з ним Кім Чен Ин говорив про бажання зустрітися з Трампом, аби прискорити денуклеаризацію.

25 вересня Трамп сказав, що його зустріч із Кім Чен Ином відбудеться "досить скоро". Він повідомив, що вони з лідером КНДР Кім Чен Ином "закохалися один в одного".