Брат Мавроді відмовився ховати його поруч із батьками – ЗМІ

Мавроді помер 26 березня
Скріншот: В гостях у Гордона / YouTube

Засновника фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді можуть поховати в номерній могилі коштом держави, з'ясував Telegram-канал Mash.

Тіло померлого засновника фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді ніхто не забирає з моргу в Москві. Про це 29 березня повідомив Telegram-канал Mash.

Якщо по "великого комбінатора 90-х" ніхто так і не з'явиться, його поховають у номерній могилі коштом держави, уточнили в пабліку.

Агентство РИАМО з посиланням на обізнане джерело повідомило, що рідний брат Мавроді В'ячеслав, якому належать права на розпорядження родинним склепом на Хованському кладовищі, відмовився ховати афериста поруч із батьками.

62-річний Мавроді помер 26 березня після того, як його доправили з автобусної зупинки на вулиці Полікарпова в Москві. Швидку допомогу викликав випадковий перехожий. Мавроді скаржився на слабкість і біль у серці.

На початку 1990-х жертвами фінансової піраміди МММ стало від 10 до 15 млн осіб. У квітні 2007 року Мавроді засудили до чотирьох із половиною років ув'язнення, але до того часу майже весь термін він уже відбув у СІЗО "Матроська тиша".

Після виходу на волю Мавроді продовжив займатися фінансовими махінаціями. Наприкінці 2016 року оголосив про створення власної криптовалюти.