Ексглава програми космічної безпеки Ізраїлю заявив, що США підписали таємний договір із прибульцями

Іншопланетяни вважають, що людство ще не готове до зустрічі з ними

Фото: EPA

Ексглава космічної дирекції міністерства оборони Ізраїлю Хаїм Ешед заявив, що на Марсі є таємна база, на якій перебувають американські астронавти і представники інопланетної цивілізації.

Представники інопланетної цивілізації вже давно вийшли на контакт із людством, проте цю інформацію поки тримають у таємниці. Про це газеті Yediot Aharonot заявив генерал у відставці, ексглава космічної дирекції міноборони Ізраїлю, професор Хаїм Ешед. Витяги з інтерв'ю 10 грудня опублікувало видання Jerusalem Post.

Зокрема, Ешед сказав, що відомості про контакт з іншопланетянами тримають у таємниці, оскільки прибульці вважають, що людство ще не готове до цього.

Він стверджує, що між урядом США й інопланетною цивілізацією підписано таємний договір про співпрацю. У межах цього контракту на Марсі нібито розміщена база з американськими астронавтами й іншопланетянами, а прибульцям дозволено проводити якісь експерименти на Землі.

Колишній глава програми космічної безпеки Ізраїлю заявив також, що нинішній президент США Дональд Трамп ледь не проговорився про співпрацю з прибульцями, але його попросили не публікувати жодних відомостей.

Американський телеканал NBC News попросив Білий дім, Пентагон і NASA прокоментувати висловлювання ізраїльського професора, проте в адміністрації президента й міноборони США відмовилися відповідати на запит. У Національному управлінні з аеронавтики і дослідження космічного простору заявили, що ознак позаземного життя поки не виявлено.