Гаспарян про вірусний ролик із закликом іти на вибори у РФ: А чому тоді Сталін у сечі – не безневинний гумор?

Гаспарян: Кремлівська фабрика тролів замовляє ролики, що зображують народонаселення дебілами і бидлом
Фото: Артур Гаспарян / Facebook

Російський журналіст Артур Гаспарян закликав замість геїв "відправляти на перетримування" кремлівських замовників вірусного передвиборчого ролика і людей, які вважають його вміст "безневинним".

Російський журналіст Артур Гаспарян заявив, що вірусний ролик із закликом іти на вибори в Росії зображує населення "недорозвиненими дебілами".

"А що, якщо в цій країні, яка успішно деградує, на перетримування відправляти не геїв або не тільки геїв, а й тих "мудреців", хто в цій кремлівській фабриці тролів замовляє такі ролики, що зображують народонаселення їх "великої" країни недорозвиненими дебілами і безпросвітним бидлом? Або ні – не кремлівських тролів, а саме безпросвітне бидло, усіх цих недоумків, що регочуть і повчально згадують тепер про те, що це всього лише "безневинний гумор"? А чому тоді ваш розлюблений Сталін, який валяється в сечі, – це не безневинний гумор?" – написав Гаспарян на своїй сторінці у Facebook.

16 лютого з'явився вірусний ролик із закликом іти на вибори в Росії, у якому росіян лякають геями і темношкірими. Герой ролика спершу свариться з дружиною і забороняє їй іти на вибори. Потім він бачить у сні "неприємні наслідки неявки: зокрема, герой виявляє у себе на кухні молодого гея, якого, за новим законом, залишили у нього вдома "на перетримування" після розставання з партнером. Син у піонерському галстуку просить у головного героя 4 млн руб. (приблизно 2 млн грн) на охорону школи. Крім того, героя ролика, незважаючи на вік, намагаються призвати в армію: повістку йому приносить кілька військових, зокрема темношкірий, що теж уособлює "негативні зміни в Росії через неявку на вибори".