Музикант Moby розповів, що пости про зв'язки Трампа з Росією його просили написати співробітники ЦРУ

Moby: У нас некомпетентний президент, який насправді належить іноземній владі
Фото: ЕРА

Американський співак Річард Голл (Moby) повідомив, що друзі з ЦРУ запевнили його у правдивості інформації у доповіді, де йдеться про зв'язок президента США Дональда Трампа з Кремлем.

Американський співак Річард Голл (Moby) опублікував у соціальних мережах пости про змову адміністрації президента США Дональда Трампа з російською владою на прохання чинних і колишніх співробітників ЦРУ. Про це Moby розповів в інтерв'ю WFPK.

За словами музиканта, на початку 2017 року він зустрівся зі своїми друзями з ЦРУ, стурбованими через публікацію доповіді, у якій ішлося про наявність у Росії компромату на Трампа.

За словами Moby, співрозмовники запевнили його, що інформація в доповіді на "100% достовірна", а адміністрація Трампа перебуває у змові з Кремлем.

"Вони повідомили мені деяку інформацію і сказали: "у тебе в соцмережах більше підписників, ніж у нас, тому можеш, будь ласка, опублікувати щось із цих речей, щоб якось висвітлити їх", – пояснив співак.

13 лютого в Instagram Moby опублікував пост, у якому співак стверджує, що, поспілкувавшись із друзями з Вашингтона, він може повідомити: "російське досьє" на Трампа "на 100% правдиве", адміністрація американського лідера із самого початку була в змові з Кремлем".

"У нас некомпетентний президент, який насправді належить іноземній владі", – наголосив Moby.

10 січня сайт BuzzFeed опублікував доповідь про "факти, які компрометують" Трампа. У ній подано "конкретні, непідтверджені і неперевірені" повідомлення про контакти помічників Трампа з російськими оперативниками, а також інформацію про "статеві акти", зафіксовані росіянами. Припускали, що доповідь підготував колишній співробітник британської розвідки Крістофер Стіл.

Сам Трамп назвав доповідь фейком і "тотальним політичним полюванням на відьом", а видання BuzzFeed – "купою сміття".

Президент Росії Володимир Путін узяв під сумнів викладену в досьє на Трампа інформацію.