"Нехай не чіпає Навального. Так краще буде". ВДТРК помилково виклала інструктаж Скабєєвої перед програмою "60 минут". Відео

Під час рекламної паузи Скабєєва висловила догану Попову
Скріншот: Россия 24 / YouTube

На онлайн-платформі ВДТРК "Смотрим" помилково виклали технічний запис ток-шоу "60 минут" на телеканалі "Россия 1" за 17 лютого, яке веде подружня пара Євген Попов і Ольга Скабєєва. Про це написала у Facebook російська журналістка Олена Риковцева. В опублікованій версії знято, як Скабєєва інструктувала гостей перед ефіром і вичитувала співведучому Попову під час рекламної паузи. Незабаром випуск перезалили в "правильній" версії, але Риковцева встигла вирізати й опублікувати "технічні" епізоди.

Зокрема, в епізоді перед початком шоу Скабєєва вказує експерту Гордієві Бєлову, якого, за словами Риковцевої, вважають проукраїнським, не коментувати теми опозиціонера Олексія Навального. "Нехай не чіпає Навального. Так краще буде", – проінструктувала вона.

А в рекламній паузі Скабєєва дорікає своєму чоловікові, який опитав "невідповідних" експертів": "Я ж просила Гордія і [Дмитра] Галкіна не коментувати Навального! На Навального у нас інша плеяда експертів, ці у нас покликані "на Україну". Ми ж домовлялися! Я розумію, що ти зайнятий, не ходиш на літучки, але давай виконувати якісь домовленості!" – закликала ведуча.