Невзоров озвучив запитання, яке, на його думку, ніколи не поставлять Путіну

Невзоров (на фото) вважає, що запитання Путіну потрібно починати зі слів "Ось ви прокидаєтеся"
Фото: wikipedia.org
Російський публіцист Олександр Невзоров вважає "тьмяними" міркування глави Кремля Володимира Путіна про нацпрограми і фінансування "кримінальників на Донбасі".

Є запитання, яке ніколи не поставлять президенту РФ Володимирові Путіну. Таку думку 17 лютого в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловив російський публіцист Олександр Невзоров.

Про це зайшла мова під час обговорення закритої зустрічі глави Кремля з керівниками російських ЗМІ.

"Звичайно, перше запитання, яке треба було ставити Путіну, – це питання, яке полягає в тому, що "Ось ви прокидаєтеся. Вбігає божевільний [колишній особистий охоронець Путіна, глава Росгвардії Олександр] Золотов, який повідомляє, що все, Росія повстала. Усе горить!" Погроми. Робітник тягне кулемет, зараз він розпочне бій. Росгвардія розбігається, переодягнувшись таджиками, штукатурами і постовими міліціонерами. Схоплено [главу "Роскосмосу" Дмитра] Рогозіна нарешті. Його використовують як таран для руйнування Кремлівської стіни й уже вибили гігантську дірку ударами, і ворота Кремля взагалі тріщать. От уявімо собі таку ситуацію, від якої не застрахований жоден диктатор. Ось Володимире Володимировичу, які ваші дії? Чи втечете ви і куди втечете? І де зустрічаємося?" – сказав Невзоров.

За його словами, "такого взагалі ніхто не запитує, хоча це і є найцікавіше, набагато цікавіше, ніж різні тьмяні міркування про нацпрограми і фінансування кримінальників на Донбасі".

"Уже неможливо це все слухати", – підкреслив публіцист.

Закрита зустріч Путіна із журналістами в режимі відеоконференції відбулася 10 лютого. За даними "Інтерфаксу", у "традиційно тривалій" зустрічі брало участь 35 журналістів. Спікер Путіна Дмитро Пєсков говорив, що зустрічі не мають визначеного порядку денного.