Окупанти через втрати скеровують в Україну військовослужбовиць – журналіст

За даними Генштабу ЗСУ станом на 5 червня, втрати окупантів у війні проти України становлять приблизно 31 150 осіб
Фото: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine / Facebook
У Південному військовому окрузі РФ планують скеровувати на війну проти України військовослужбовиць. Про це 5 червня у Telegram повідомив український журналіст, кореспондент агентства УНІАН у Росії Роман Цимбалюк.

"У Південному військовому окрузі через великі втрати серед особового складу планують скеровувати для участі у "спеціальній військовій операції" військовослужбовців-жінок, – написав він. – Наприклад, у 58-й загальновійськовій армії (в/ч №47084, Владикавказ) на посади командирів взводів і рот уже призначили жінок-офіцерів, які наразі перебувають у пунктах постійної дислокації, але готуються їхати в Україну виконувати обов'язки відповідно до їхніх посад".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

На початку квітня Збройні сили України (ЗСУ) вигнали окупантів із північних областей, зараз бої тривають на Донбасі (найінтенсивніші – поблизу Сєвєродонецька Луганської області), у Харківській області й у південній частині країни.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 5 червня, втрати російських окупантів у війні проти України становлять приблизно 31 150 осіб.