Перман: Єдина людина з Росії, з якою я підтримую стосунки, – Максим Галкін

Галкіна (на фото) Перман назвав приголомшливою людиною
Фото: maxgalkin.ru

В інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону український продюсер Сергій Перман розповів, що єдиний представник російського шоу-бізнесу, з яким він підтримує стосунки після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, – шоумен Максим Галкін.

"Якщо можна назвати Максима Галкіна російським артистом", – сказав продюсер.

Про це зайшла розмова під час обговорення росіян, які масово піддаються кремлівській пропаганді.

"Країною керують пультом від телевізора. Ну як можна бути такими тупими? У тебе поки що є інтернет! Послухай альтернативну думку, поговори! Трясця, як можна бути такими тупими, стадом баранів? Так от щодо спілкування. Єдина людина, з якою я підтримую стосунки, – Максим Галкін", – сказав Перман.

За його словами, Галкін є і був "приголомшливим".

"Вундеркінд, розумник, геній, талановитий, освічений, із принципами, честю. Я вже мовчу, що люди з таким почуттям гумору – це люди особливі. І ось він виявив себе. [...] Зараз вибір у багатьох був. Люди мали все – усе в піч заради принципів. Коли мені Максим сказав: "Сергію, як би я в очі дітям дивився, якби вчинив інакше? Як це можливо?" – заявив Перман.

Дружину Галкіна співачку Аллу Пугачову Перман порівняв із дружиною декабристів (учасників антиурядового повстання в російському Петербурзі у грудні 1825 року, яких заслали, і за ними вирушили їхні дружини).

Контекст:

Після того як у Росії почалося цькування Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, він із сім'єю покинув Росію й переїхав до Ізраїлю.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії занесло Галкіна до реєстру "іноземних агентів". 18 вересня його дружина, російська співачка Алла Пугачова у відкритому листі закликала визнати і її "іноагентом" у РФ й побажала, щоб російські окупанти перестали гинути за ілюзорні цілі, які роблять РФ вигнанкою й ускладнюють життя росіян. Від публічних заяв на підтримку України артистка весь цей час утримувалася.