Сенаторка РФ закликала російських дівчат не зациклюватися на вищій освіті, інакше "упускається дітородна функція"

Щоб витягнути РФ із демографічної ями, російських дівчат потрібно налаштовувати не на здобуття освіти, а на народження дітей, вважає Павлова
Фото: council.gov.ru

Членкиня Ради Федерації країни-агресора РФ від Челябінської області Маргарита Павлова закликала російських дівчат не зациклюватися на вищій освіті, яка "ні до чого не приводить". Про це російська сенаторка сказала 11 листопада в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Царьград" на полях "Російського економічного форуму".

На думку Павлової, щоб витягнути РФ із демографічної ями, дівчат потрібно налаштовувати не на здобуття освіти, а на народження дітей.

"Вони або починають працювати зовсім за іншими спеціальностями, або ще щось. Ось цей пошук себе затягується на довгі роки. У підсумку упускається ця дітородна функція", – пояснила сенаторка РФ.

Контекст:

Чисельність постійного населення РФ станом на 1 січня – 146,425 млн осіб, вона знизилася за рік на 555 тис. (мінус 0,38%), повідомив російський РБК із посиланням на дані Росстату.

У жовтні депутат Держдуми РФ від пропутинської партії "Единая Россия" Андрій Гурульов запропонував знищити 20% росіян, які "не довіряють" президенту країни-окупанта РФ Володимиру Путіну.