Співзасновник "Квартету І" Барац: Чи буде "День виборів – 3"? Чогось не лежить у мене зараз душа жартувати щодо виборів у Росії

Барац: Трагедію "День виборів – 3" можна зняти. Жорсткий фільм "День виборів – 3" можна зняти
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
Співзасновник і актор московського театру "Квартет І" Леонід Барац в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів, що завжди можна жартувати щодо будь-чого, але жартувати стосовно виборів у Росії зараз у нього душа не лежить.

Співзасновник і актор московського театру "Квартет І", уродженець Одеси Леонід Барац поки не планує зніматися у третій частині популярної серії фільмів "День виборів". Про це він розповів в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону.

За його словами, зараз у Росії можна зняти хіба що трагедію "День виборів – 3".

"Трагедію "День виборів – 3" можна зняти. Жорсткий фільм "День виборів – 3" можна зняти. Жартувати з цього приводу зараз... Ну, можна. Напевно, завжди можна жартувати, з будь-якого приводу: і про смерть можна жартувати, і, знаєте, є єврейський гумор у гетто. Теж існує. Але чогось не лежить у мене зараз душа жартувати щодо виборів у Росії. Ну, якось не знаю", – відповів він на запитання про можливі зйомки третьої частини.

Співзасновник "Квартету І" Барац: Ми наполягали, щоб наприкінці "Дня виборів" була фраза, що навіть такі вибори краще, ніж їх відсутність. Але нам не вдалося це пролобіювати. Повний текст інтерв'ю Бараца Гордону

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Прем'єра фільму радянського і російського режисера Олега Фоміна "День виборів" відбулася 2007 року. Барац зіграв у картині радіожурналіста.

2016 року вийшла друга частина картини під назвою "День виборів 2". Фільм зняв російський режисер Олександр Баршак.