Трамп підписав законопроекти, що поліпшують доступ жінок до технічної освіти та підприємництва

Трамп підписав законопроекти, що підвищують можливості у здобуванні освіти для жінок та дівчаток
Фото: Ivanka Trump / Facebook

Донька президента Дональда Трампа Іванка заявила, що вдячна батькові за прихильність  до ідеї підвищення можливостей жінок і дівчаток у науці, технологіях, інженерії та математиці.

Президент США Дональд Трамп підписав два законопроекти, які відкривають нові можливості для жінок і дівчаток у здобуванні освіти та підприємництві. Про це повідомила донька президента Іванка Трамп у Facebook.

"Я вдячна за прихильність мого батька до підвищення можливостей STEM (Science, Technology, Engineering & Math) (наука, технології, інженерія і математика."ГОРДОН") для отримання освіти та підприємницької програми для жінок і дівчаток", – зазначила вона.

Іванка підкреслила, що закриття гендерного розриву в STEM областях має важливе значення для інновацій та розвитку трудових ресурсів.

"Я з нетерпінням чекаю початку роботи разом із батьком, щоб стати лідерами в економічних правах та можливостях жінок і дівчаток і заохочувати гендерну різноманітність у STEM областях, які мають вирішальне значення для цієї місії", – заявила вона.

11 листопада 2016 року з'явилася інформація, що бізнесом Трампа будуть керувати його діти – Іванка, Ерік і Дональд-молодший. Пізніше новообраний президент оголосив, що вони увійшли у виконавчий комітет перехідної адміністрації Білого дому.

Телеканал CBS повідомляв про плани Трампа надати старшим дітям статус радників із питань безпеки, що дало б їм доступ до державних таємниць.

Проте 10 січня 2017 року Іванка Трамп повідомила, що не буде працювати в адміністрації батька.