У Франції судять чоловіка, якого обвинувачують у влаштуванні 90 випадків зґвалтування його дружини

Домінік Пеліко, імовірно, підсипав у вечерю дружини седативні препарати й через інтернет запрошував чоловіків додому для наруги над жінкою
Фото: depositphotos.com

В Авіньйоні у Францї розпочали суд над чоловіком, якого обвинувачують в організації понад 90 випадків зґвалтування його дружини протягом минулих 10 років. Про це 3 вересня написала The Washington Post.

Упродовж десятиліття 71-річний Домінік Пеліко, імовірно, підсипав у вечерю дружини Жизель седативні препарати проти тривожності й за допомогою онлайн-платформ запрошував чоловіків до себе додому. Під дією психотропних речовин жінка була непритомною, тому незнайомці без перешкод здійснювали сексуальну наругу над нею, пише газета.

За словами Жизель, вона не знала про зґвалтування, однак помічала тривожні симптоми, такі як втрата пам'яті й волосся, а також запалення шийки матки і болі в животі. Утім, жінка спершу списувала це на хворобу Альцгеймера чи рак, повідомив журналістам її адвокат Стефан Бабонно.

За даними поліції, Жизель ґвалтували здебільшого різні чоловіки, однак дехто робив це повторно.

51 ґвалтівника із 72 ідентифікували, їх також судитимуть, зазначило видання.

Бабонно розповів, що внаслідок таких дій його підопічна дістала щонайменше чотири захворювання, які передаються статевим шляхом, а також інші фізичні й психологічні травми.

The Washington Post вказала, що підсудного також обвинувачують у причетності до двох інших нерозкритих справ: зґвалтування та вбивства 1991 року й замаху на вбивство 1999-го.