Стрілянина і марш-кидок у повній бойовій екіпіровці: у Донецькій області змагалися жінки-поліцейські. Фоторепортаж

У Донецькій області минули польові змагання дівчат-поліцейських
Фото: dn.npu.gov.ua
4 березня в Донецькій області на полігоні в Миколаївському районі відбувся фінал обласного чемпіонату з тактико-польового багатоборства жінок-офіцерів. Як повідомляє прес-служба обласної Нацполіції, у фінал, здолавши відбіркові змагання, пройшли кращі з кращих. У вирішальному батлі зійшлося сім команд по три учасники в кожній, усього 21 дівчина з усієї Донецької області. Змагання проходили у три етапи. Перший і найголовніший – стрільба, завдання – вибити максимальну кількість очок. Другий – подолання трикілометрового марш-кидка пересіченою місцевістю в повній бойовій 15-кілограмовій екіпіровці. Третій, заключний етап, – тактична медицина. Команди змагалися в наданні долікарської допомоги людині на полі бою. Переможцем чемпіонату стала команда Головного управління Національної поліції Донецької області – Дарина Нестерова, Валерія Подорожко та Юлія Миколаєва.

Друге місце у фіналі обласного чемпіонату з тактико-польового багатоборства жінок-офіцерів вибороли дівчата з Волновахи, а третє – посіли краматорські поліцейські.

Переможці отримали цінні подарунки від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та профспілки поліції області. Нагородами були відзначені всі учасниці.