$39.72 €42.81
menu closed
menu open
weather +12 Київ

Білозір розповіла, що по четвергах проводить у Раді молитовні сніданки

Білозір розповіла, що по четвергах проводить у Раді молитовні сніданки Білозір проводить молитовні сніданки у ВР
Фото: Oksana Bilozir / Facebook

13 липня на молитовному сніданку у Верховній Раді, організованому нардепом від Блоку Петра Порошенка Оксаною Білозір, читали Євангеліє від Іоана, 15–16 розділи.

Нардеп від Блоку Петра Порошенка, українська співачка Оксана Білозір у Facebook розповіла, що по четвергах проводить парламентські молитовні сніданки.

Вона повідомила, що 13 липня на сніданку читали Євангеліє від Іоана, 15–16 розділи.

"Інколи, у вирі щоденних турбот, ми забуваємо про своє християнське призначення, про свій Заповіт із Господом. Але ж він сказав: "Не ви мене вибрали, але я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в імення моє" (Іоана 15:16). Ці дорогоцінні слова нагадують нам, що ми не лише є обраними, щоб нести світу світло Господнього Воскресіння, а й маємо величезні можливості, щоб отримати все, що тільки попросимо в ім’я Ісуса, бо якщо просимо на принесення доброго плоду, Отець наш небесний дасть нам!", – написала Білозір.

Депутат також опублікувала фото зі сніданку, де була присутня, зокрема, в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

13 липня дев'ять парламентарів, серед яких і Білозір, подали у Верховну Раду законопроект №6722 про читання молитви "Отче наш" перед відкриттям пленарних засідань. Поки тексту та супровідних документів до проекту на сайті Ради немає.