Барна може скільки завгодно вчиняти бійки і скандали, але коли член правлячої фракції заступається за Фірташа, це наводить на нехороші підозри

Заява нардепа Олега Барни про бізнесмена Дмитра Фірташа підштовхує до запитання, чи згодні з позицією парламентарія його колеги по фракції БПП, зазначив український журналіст Денис Казанський.

Депутат Олег Барна з Блоку Петра Порошенка написав тут, що Дмитро Фірташ – насправді поважна людина, інвестор з багатомільярдним потенціалом, якого потрібно захищати, і поскаржився, що ми здали його клятим американцям.

Буває всяке. У нас вільна країна, і будь-яка людина має право висловлювати свою точку зору, навіть якщо її IQ прямує до від'ємних показників. Але тут усе-таки особливий випадок. Олег Барна, як-не-як, народний депутат, який представляє фракцію президента Порошенка. У зв'язку з цим виникає важливе питання: позиція фракції збігається з позицією Барни чи ні? Чи вважає фракція Блоку Петра Порошенка, що Дмитро Фірташ – ефективний бізнесмен і поважний інвестор? Чи вважає так сам Петро Порошенко? І якщо не вважає, то що будуть робити з Барною, який робить такі заяви?

Барна може скільки завгодно вчиняти бійки і скандали – до такого у нас давно вже звикли, і взагалі, мати людину з обмеженими можливостями у фракції давно стало правилом хорошого тону для всіх політичних сил. Але коли член правлячої фракції заступається за олігарха, який був за погодженням із Путіним та Могилевичем посаджений на газову трубу та на цьому заробив з нічого мільярдні статки, це наводить на нехороші підозри. Чим це відрізняється від позиції якогось Медведчука?

Уявляю, що почалося б, якщо б таке ляпнув хтось із партії Тимошенко. А депутат із БПП спокійно заступається за Фірташа – і нічого.

Зовсім заплутався, хто у нас тепер агент Кремля?

Особливо сподобалася цитата: "Фірташ перебуває за кордоном, а уряд випрошує кредити під відсотки у МВФ". Як повернемо Фірташа – ото заживемо! Він нам одразу свої мільярди надасть у безвідсоткове користування.

Джерело: Денис Казанский / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора