Путіна намагалися збудити свіжим трупом Дугіної, щоб він ударив "по центрах ухвалення рішень". Але війна кремлівського маніяка більше не вставляє

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Здувся? (Оптимістичне).

Світова преса пише, що Кремль надсилає сигнали про свою готовність до перемир'я. "Чесний старий" Явлінський сміливо, можна сказати відчайдушно, вимагає того, що й так хоче Путін.

Війна не просто зайшла у глухий кут. Відчувається, що в Путіна зник драйв. Невдала, затягнена війна його більше не вставляє, він емоційно перегорів. Це видно і щодо тактики російських військ останнім часом.

Перед війною кремлівський маніяк був на підйомі, його ніздрі лоскотав запах близької крові. Але, діставши від українців потужну відсіч, він здувся і скис. Як ідеться в радянській частівці: "Хер зламався у бика".

Соратники спробували збудити 70-річного садиста свіжим трупом Дар'ї Дугіної. Мовляв, побачить і як ударить "по центрах ухвалення рішень". Але це не допомогло. Усілякі прилєпіни та симоньян чекають від нього підвищення ставок у війні: загальної мобілізації, повної мілітаризації економіки, анексії окупованих територій, масованих ударів по штабах супротивника. Але це потребує сил, часу, рішучості, яких, схоже, ні в нього, ні в його режиму, на щастя, більше немає.

Джерело: Игорь Эйдман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора