Путінська братва витончено знущається з матері Навального. Хоча навіть у затятих злочинців заведено поважати материнство

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Зневажаючи все людське.

Путінські кати мучать матір Навального, шантажуючи її тим, що тіло вбитого сина згниє без поховання, якщо вона не погодиться на їхні умови.

Політиків і раніше вбивали. Але ніхто ніколи не знущався так витончено з матері жертви.

Російська влада витирає ноги не лише об закони й міжнародні угоди, вона зневажає базові норми поведінки, прийняті у людей із первісних часів. Навіть у затятих злочинців заведено поважати материнство, і наругу над горем матері вважають порушенням злодійських понять. Путінська братва – це вже не просто злодії, а збіговисько беззаконників, що зневажають усе людське.

Той, хто сіє вітер, – пожне бурю. Убивство Навального й подальше безпрецедентне знущання з його матері провокують появу месників, які захочуть покарати мучителів і вбивць.

Поки триває протистояння навколо тіла Навального, я згадав інше легендарне тіло – тіло Джона Брауна, точніше, однойменний неформальний гімн армії жителів півночі, з яким вони йшли в бій проти жителів півдня – рабовласників.

"Тело Джона Брауна – во мраке гробовом,
А душа идет в поход.
Тело Джона Брауна лежит в земле сырой,
Но дух его зовет нас в бой!"

Тіла Навального не поховано,
Але дух його нас кличе в бій!

Джерело: Eidmannews / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора