Банки, IT, національні компанії – спробуйте взяти на роботу людей віком 50+, ви ще в них закохаєтеся

Фото: Гарик Корогодский / Facebook

Є думка, що в нас в Україні, точніше в Києві, не вистачає робочих рук. Думка небезпідставна, багато хто воює, багато хто поїхав. У бізнесах з'явилися діри, і це реалії сьогодення. 

Але я не нити прийшов, а з пропозицією. Ми в "Життєлюбі" уже шість років просуваємо проєкт "Трудолюб", де готуємо різних за фахом людей віком 50+ до нових спеціальностей і влаштовуємо їх на роботу. Із 17 червня починається наш щорічний "Тиждень дорослого стажера". З нами працюють великі компанії, але нам усе мало.

Тож закликаю всіх, хто потребує кваліфікованих і вкрай мотивованих робітників – банки, IT, національні компанії, – спробуйте, у нас досвідчені трудолюби, ви ще в них закохаєтеся. 

На практиці "Трудолюбам" треба платити за працю. "Життєлюбу" достатньо того, що всі будуть щасливі. Єдина скарга на трудолюбів дотепер була в тому, що вони тягнуть на роботу смаколики й дієта йде по пи…, ой, під укіс. 

Анкета для компаній, які ризикнуть зламати думку, що люди 50+ можуть обіймати лише низькокваліфіковані місця, в посиланні.

Джерело: Гарик Корогодский / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора