"Насєлєнію", може, й неважливо, чиїм ім'ям вулицю називати і кому ставити пам'ятник. Але громадянам України це небайдуже

Фото: Iryna Vannykova / Facebook

Для громадян України важливі символи, які ідентифікують їх як українців, зазначила засновниця громадської організації "Розвиток територіальних громад" Ірина Ванникова.

Дорогий Степане Андрійовичу, нам тут у телевізорі розказали, що неважливо, кому ставити пам'ятник, неважливо, чиїм ім'ям вулицю називати, що немає "строчки "патріот" у паспорті". Для "насєлєнія", може, неважливо, але нам, громадянам України, дуже небайдуже. Нам важливо, куди йде країна – у НАТО, чи ЄС, чи Тайожний союз. Нам, громадянам, важливі "не намажеш на хліб" символи, які ідентифікують нас як українців. І нам прикро чути від глави держави гарне за формою, але за змістом "какая разніца", звернення до нації. Гібридно, підступно так розказали, і наприкінці чомусь не прозвучав наш гімн.

Але все буде Україна, Степане Андрійовичу. Із [минулим] днем народження!

P.S. Прошу не ображати президента в коментах. Конструктивні зауваження вітаються. Президент – це символ нашої держави і демократичний вибір більшості. Така наша реальність сьогодні.

Джерело: Iryna Vannykova / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора