Позиція США практично усуває загрозу вторгнення РФ до Центральної України. Спасибі, Америко

Увівши антиросійські секторальні санкції, США поставили РФ в один ряд з Іраном і Північною Кореєю, уважає український журналіст Юрій Бутусов.

Подякуймо народу США. Сьогодні Америка поставила Росію в один ряд з Іраном і Північною Кореєю. Безпрецедентні секторальні санкції проти РФ у вигляді закону, змінити який не має права сам президент США – а тільки новий законопроект Конгресу.

Україна здобуває завдяки своїй боротьбі неймовірну міжнародну підтримку, це найвищий дипломатичний рівень і найвище визнання значущості та ефективності нашої боротьби.

Цей закон створює принципово нову геополітичну реальність – президент Трамп дає можливість Україні набагато активніше діяти та виявляти більше ініціативи в питанні звільнення нашої землі і в питанні боротьби з РФ. Так, той самий Трамп, якого у нас тут звинувачували у проросійських настроях і проти якого під час виборів виступала низка наших державних діячів.

Позиція США практично усуває загрозу вторгнення РФ до Центральної України – і нам варто зробити висновки, наприклад, до якої війни ми готуємося.

Спасибі, Америко.

Джерело: Юрій Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора