Завод штучних полів "ФФУ Продакшн" не працює із 2019 року. За цей час федерація спалила на нього 28 млн грн

Андріюк: По-моєму, це називається "потьомкінські села"
Скріншот: NEWSONE / YouTube

За інформацією спортивного журналіста Костянтина Андріюка, завод компанії "ФФУ Продакшн" із виробництва штучних полів, який переїхав із Київської області в Донецьку, не працював 16 місяців, але в цей час Українська асоціація футболу сплачувала оренду й виплачувала зарплату працівникам.

Спершу був пост про завод [із виробництва] штучних полів, який чомусь переїжджає у Краматорськ. Згодом це виявилося правдою.

А тепер нові цікавинки. З'явилася вражаюча інформація!

За моїми і дуже достеменними джерелами, весь 2019 рік і донині завод не працював. Від слова "взагалі"! Ні, ви, може, не так прочитали! ЗАВОД НЕ ПРАЦЮВАВ 16 МІСЯЦІВ!

І весь цей час "ФФУ Продакшн" (100% якої належать УАФ) платила оренду за завод, зарплату працівникам і покривала решту витрат.

Маленька ремарочка: ціна одного місяця оренди ангара, території для заводу складала 1 млн 800 тис. грн. 16 місяців – це 28 млн 800 тис. грн, які наша футбольна федерація просто спалила!

Рахуємо далі.

Одне міні-футбольне поле зі штучним покриттям коштує приблизно 1 млн грн. Під ключ!

За ці гроші [28,8 млн] можна було побудувати в Україні ще плюс 29 футбольних мінімайданчиків!

Увесь цей проміжок часу можна назвати просто: неефективне керівництво та вочевидь нецільова витрата коштів!

Для чого "ФФУ Продакшн" та УАФ викидали ці гроші на вітер, запитаєте ви?

Я можу відповісти на це своїм питанням: що показували і розказували представники УАФ, заводу та "ФФУ Продакшн" у лютому 2020-го представникам тимчасової слідчої комісії ВР [із розслідування ймовірної корупції президента Української асоціації футболу Андрія Павелка]?

По-моєму, це називається "потьомкінські села"!

Скріншот: uaf.ua

Джерело: Костянтин Андріюк / Facebook