Класичну авіацію можна збивати навіть птахами, не лише дронам

Джерело: Берлінська / Facebook

Звісно, дронами можна збивати класичну авіацію. Чому ні? Класичну авіацію можна збивати навіть птахами, не те що дронами. Класичний приклад – "Посадка на Гудзон". Ще колись, коли я вчилася літати на малій авіації, ми ретельно стежили, щоб випадково не перетнутися по траєкторії з дронами.

Тому те, що ми збили  російський гелікоптер FPV-дроном, – цілком закономірне явище. Звичайно, збивати військову техніку значно важче, ніж умовну малу авіацію. Але це можливо. Це ще один приклад асиметричного рішення.

Так, у росіян перевага в авіації на порядок. Але дешевими інтерсепторами ми можемо поступово знищити частину льотного парку. Частину знищити далекобійними дронами (Deep Strike) на аеродромах. Частину ракетами – із F-16 та різних видів ППО.

Немає чарівної кнопки "Виграти війну". Але є ряд комбінованих розумних рішень, які знищують російську військову спроможність. Збиття російського гелікоптера дроном – подія, яка увійде в історію війни. Це прецедент, із якого почнеться все більше таких успішних кейсів. Російські гелікоптери й літаки будуть падати і згорати! Російські пілоти будуть катапультуватися або згорати у своїх машинах. Але переваги в авіації у ворога ставатиме все менше. Робимо ставку на технології і чесно працюємо на свій захист.

Донатьте, поширюйте інформацію, вкладайтеся в розвиток військових технологій.

Щодня, нонстоп. Так переможемо!

Джерело: Берлінська / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора