Росіяни, які сприймали війну як телевізійне шоу, бачать її на власні очі. Відвернутися більше не вийде

Фото: Михайло Подоляк / Instagram

Кожна війна страшна, а війна в російському стилі – потворна. Без жалю до своїх і чужих, коли знищенню віддається перевага над захопленням. Десятки років заживатимуть пустелі, випалені російськими бомбами на нашій землі. Деякі міста відновити не вдасться. Ракетно-бомбові удари по лікарнях, зґвалтування людей незалежно від статі й віку, викрадення дітей, розстріли полонених і власних відмовників – реальна "доктрина Герасимова" перетворила злочини на тактику бойових дій.

Тепер путінська армія воює на території РФ, обстрілює і штурмує російські міста й селища. Російські пілоти багатокілограмовими бомбами знищують цивільну інфраструктуру Курської області, змушують десятки тисяч місцевих жителів покинути свої оселі. Російські солдати грабують крамниці, цивільні будинки своїх сусідів.

Росіяни, які звикли сприймати війну як телевізійне шоу, тепер бачать її зблизька, на власні очі. Відвернутися більше не вийде: ми не дозволимо. Якщо не хочете бачити війну, ви маєте війну завершити, примусивши своє "керівництво" до миру на справедливих умовах. Та чи можливо це у країні, де неформальне рабство є синонімом справжнього "русского мира"?

Джерело: Михайло Подоляк / Telegram