З'явився текст вироку Крисіну. Тепер ми знаємо, якщо вашого сина, чоловіка, брата застрелять, це буде називатися хуліганством

Фігурант справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Юрій Крисін повинен сидіти у в'язниці, незалежно від того, хто його друзі, вважає нардеп від БПП Мустафа Найєм.

З'явився текст вироку співучаснику вбивства В'ячеслава Веремія – Юрію Крисіну. Тепер ми знаємо, що якщо вашого сина, чоловіка чи брата повалять на землю ударами биткою по голові, а хтось інший наздожене і застрелить пострілом у груди, це буде називатися хуліганством.

Зараз стало модно все звалювати на КПК і судову систему. Але у цьому випадку така маніпуляція не пройде. Винні навіть не прокурори, судді та адвокати. Усі вони та їхні дії – це прояв злочинної волі впливових друзів Крисіна, які готові його підтримувати, надавати захист і добиватися "правильних" рішень судів.

Вибачте за цинізм, але як ви думаєте, відпустив би якийсь районний суд організатора тітушок, який був співучасником побиття і вбивства родичів прокурора, великої шишки з Нацполіції чи губернатора, наприклад, Миколаївської області? Ні, серйозно, давайте без абстракцій – хтось справді вірить, що таке було б можливо?!

Почитайте цитати з рішення суду. Пєлєвін і Булгаков нервово курять у коридорі! Коротенько, спочатку Крисін роздав їм кийки, потім вони разом пішли "зупиняти людей" і випадково, суто "з хуліганських (!!!) міркувань", "не домовляючись" убили людину – один повалив її на землю ударами битки, а другий "не дав їй устати" пострілом у груди .

Навіть якщо ватажок групи визнає, що збирав людей, роздавав їм битки і кийки – не важливо, заплати в касу 12 284 грн судових витрат і йди святкуй Новий рік.

Вирок Крисіну – це плювок усьому, що стало модно декларувати після Євромайдану – справедливості, гідності і людяності. Його мають переглянути, а Крисін – повинен сидіти у в'язниці, незалежно від того, хто його друзі.

Джерело: Mustafa Nayyem / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора