Суд переніс засідання у справі одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Веремія, підлеглого Крисіна Павла Бялая

Павла Бялая було затримано в березні 2017 року, його тримають за ґратами, він є одним із фігурантів справи про вбивство журналіста Веремія
Фото: censor.net.ua

Фігуранта справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія – Павла Бялая, якого слідство вважає одним зі співучасників злочину і безпосереднім підлеглим організатора тітушок на Євромайдані Юрія Крисіна, не доправили зі слідчого ізолятора, адже в Апеляційний суд не надійшли матеріали клопотання захисту про зміну запобіжного заходу.

Апеляційний суд Києва переніс розгляд зміни запобіжного заходу одному з фігурантів справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Павлу Бялаю, адже його не доправили до зали суду з ізолятора тимчасового тримання, передає кореспондент інтернет-видання "ГОРДОН".

У коментарі виданню адвокат Бялая Олена Шаповал заявила, що Печерський суд не подав в Апеляційний суд матеріалів справи, зокрема клопотання про зміну запобіжного заходу її підзахисного з утримання під вартою на домашній арешт.

"Засідання було відкладено у зв'язку з тим, що з Печерського районного суду не було доправлено матеріалів клопотання, на основі яких моєму підзахисному продовжили термін перебування під вартою. Чому не доправили мого підзахисного? Я не можу цього прокоментувати, оскільки і я, і мій підзахисний зверталися і до слідчого, і до Апеляційного суду, щоб було забезпечено явку на сьогоднішнє судове засідання", – сказала Шаповал.