Немає нічого дивного, що піп Московського патріархату відмовився відспівувати дитину, тому що її хрестили у Київському

У священнослужителів УПЦ МП руки замазані українською кров'ю не менше, ніж у російського солдата, вважає колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

Багатьох українців неприємно вразила історія із Запоріжжя, де піп Московського патріархату відмовився відспівувати дворічну загиблу дитину, бо ту хрестили в Київському. Багато людей щиро обурені, запитують: "Як так можна?".

Можна. Тут немає нічого дивного та незвичайного. І мене ця історія не дивує, а лише зміцнює твердість позиції проти цієї п'ятої колони під вивіскою "УПЦ МП".

"Церква", що служить убивцям, є храмом сатани. Попи, що прислуговують ФСБ, – служать дияволу.

Вони благословляють війну проти України, "іхтамнєтов" та зброю, котру пускають проти нас. Вони відмовляються відспівувати наших загиблих військових, бо ті "шлі убівать братьєв", і демонстративно не встають у Верховній Раді під час хвилини мовчання.

Ви справді чекаєте від них хоч краплі людяності? Справді вірите в те, що в тотальному злі є крихти людського? Дійсно сподіваєтеся, що їм притаманні ті самі почуття та думки, що й вам? Що їх бентежить чиєсь горе?

Тоді ви множите їх силу і міць своїми ілюзіями. Там нема того, що ви шукаєте. І не буде. Бо вони теж убивці. Убивці душ і розумів. І їхні руки замазані українською кров'ю не менше, ніж у російського солдата.

Не буває співчуття у того, хто сіє горе.

Джерело: Сергій Стерненко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора