Жодне розпорядження не поверне ухилянтів із Монако, Відня чи Барселони. Чорт із ними, зосередьмося, як об'єднати тих, хто залишився

Фото: Viktor Shlinchak / Facebook

Безкоштовна порада владі. Займіться нарешті "зшиванням" країни, а не розділенням. Бо зараз це не сприяє перемозі. Ні розподіл по лінії герої-воїни/тил, ні розподіл по лінії поїхали/залишилися, ні розподіл по лінії донатив / не донатив, ні інші розколи, які часто підігріваються штучно, щоб конвертувати їх в емоційні зіткнення. Бо, мовляв, треба ж кудись каналізовувати негатив.

Що робити з тими, хто незаконно виїхав, треба буде думати, коли закінчиться війна. І як вони повинні за це заплатити, якщо будуть повертатися? Сьогодні жодне розпорядження щодо ухилянтів із Монако, Відня чи Барселони їх не поверне. Це треба усвідомити. Ну і чорт із ними. Навіщо витрачати на них час?

Зараз треба зосередитися на тому, як об'єднати тих, хто тут залишається, – різні середовища, різні горизонтальні пласти заради єдиної мети. І вона має бути одна – вистояти й виграти. Пам'ятаєте березень 22-го? Невже, щоб об'єднатися, треба, щоб ворог знову стояв під Києвом?

Джерело: Viktor Shlinchak / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора