Росія заявила, що не має наміру брати участь у саміті миру. Схоже, український план спрацював

Фото: Ігаль Левін / Facebook

Сьогодні стало відомо, що Росія не збирається брати участь у саміті миру, який організовує Україна і куди збиралися запросити Росію. Захарова заявила, що, мовляв, Зеленський "протермінований" і що ні на які саміти вони не з'являться, оскільки всі ці мирні плани Зеленського нібито нежиттєздатні.

Схоже, український план спрацював. До того ж елегантно. Спершу Зеленський презентував на першому саміті мирний план. Під ним підписалися всі провідні й передові держави світу. Тепер Київ каже: мовляв, чики-брики, давайте вже мир, хулі, і офіційно кличе Росію. На що Росія відповідає: ні, ми не прийдемо.

Тобто тепер, коли Захід (і особливо США) прийде до України і запитає: "Альо, досить, давайте миритися", – то Київ чесно може відповісти: "Та ми з радістю ж, і навіть Росію покликали, але вони, падли, не хочуть, і обзиваються у відповідь". А що Захід відповість? Він же сам підписався саме під мирним планом Зеленського.

Тонко і красиво з погляду дипломатії. Принаймні на цьому етапі. Спостерігаємо далі за всією цією дипломатичною чехардою. У такі моменти щиро тішуся, що я не політик і ніколи не планую ним стати. Бо політика – це мистецтво відмивати дочиста найбруднішою водою. Ну нафіг...

Джерело: Ігаль Левін / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора