"Для мене це принципово важливо". Саніна з'явилася на церемонії вручення премії BAFTA TV Awards у вбранні від українського бренда. Фото

2023 року Саніна була однією з ведучих "Євробачення", яке проводили в Ліверпулі від імені України
Фото: the_hardkiss / Instagram

Ведуча "Євробачення 2023", фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна 12 травня на церемонії нагородження премією BAFTA TV Awards і на вечірці, яка відбулася після вручення нагород, обрала вбрання від українських брендів. Про це вона повідомила 13 травня в Instagram, опублікувавши свої фото в цих вбраннях.

"Звичайно, для такої важливої події, як BAFTA TV Awards, я обрала тотал-лук від українських дизайнерів. Для мене це принципово важливо", – написала Саніна.

За словами артистки, яскраву, але водночас дуже ніжну сукню для церемонії вона обрала від українського бренда Valery Kovalska.

Фото: the_hardkiss / Instagram

На вечірці після нагородження Саніна з'явилася в піджаку й сукні від українського бренда Darja Donezz.

Фото: the_hardkiss / Instagram

Саніна додала, що макіяж і зачіску для неї робила також українська команда.

Фото: the_hardkiss / Instagram

Контекст:

Кінопремія BAFTA – щорічна нагорода, яку присуджує Британська академія телебачення та кіномистецтва. Це британський аналог премії "Оскар".

"Євробачення 2023" проводили в Ліверпулі (Великобританія) від імені України. За словами Саніної, вона стала ведучою конкурсу "після довгих місяців кастингів". 12 травня 2024 року Британська академія телебачення та кіномистецтва BAFTA нагородила міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2023", який проводили від імені України у Великобританії, премією в номінації "Найкраще висвітлення подій наживо". Церемонія нагородження відбулася в Королівському фестивальному залі в Лондоні.