Гаєк на вечірці на честь найвпливовіших людей на планеті продемонструвала "фірмові вигини" в "особливо привабливому вбранні". Фото

Time назвав Гаєк однією зі 100 найвпливовіших людей на планеті 2023 року
Фото: ЕРА
Голлівудська акторка Сальма Гаєк 26 квітня відвідала вечірку Time100 Gala, організовану в джазовому залі Лінкольн-центру (Нью-Йорк) на честь найвпливовіших людей світу за версією американського журналу Time. Про це знаменитість повідомила в Instagram, розмістивши ролик, у якому позує у блискучій чорно-синій сукні-комбінації зі шлейфом і мереживом від італійського бренда Gucci.

Гаєк доповнила свій образ сріблястим клатчем із бантом, каблучкою з масивним каменем і сережками. Таблоїд Daily Mail, описуючи образ зірки, зазначає, що в цьому вбранні вона "продемонструвала фірмові вигини".

У публікації наголошують, що Гаєк цього разу обрала "особливо привабливе вбрання".

Журнал WWD повідомляє, що акторку на вечірці супроводжували її донька Гаєк Валентина Палома Піно і названий син Огюстен Джеймс Євангеліста.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Контекст:

Time назвав Гаєк однією зі 100 найвпливовіших людей на планеті 2023 року. До рейтингу також увійшли дві українки: перша леді Олена Зеленська і правозахисниця й нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук.