"Магія стрункості та жіночності". Андре Тан презентував осінньо-зимову колекцію одягу "Справжня". Фото

Нова колекція Андре Тана побудована на експериментах із "традиційним" одягом, а також містить "перероблену класику"
Фото надала команда Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан презентував нову осінньо-зимову колекцію одягу для жінок "Справжня". Про це повідомляють на його сторінці в Instagram 15 вересня.

"Кожна моя колекція – це нові дослідження і здогадки про те, що по-справжньому потрібно жінці. У цій колекції я спробував показати, що навіть холодна погода і мряка за вікном – це не привід вдаватися до меланхолії. Те, що ми вдягаємо й що ми бачимо на людях навколо, дуже впливає на настрій. Моя задача як дизайнера – покращити настрій, допомогти жінці сяяти й демонструвати своє внутрішнє сяйво незалежно від сезону", – заявив дизайнер.

У пресрелізі повідомляють, що нова колекція багато в чому побудована на експериментах із "традиційним" одягом, а також містить "перероблену класику" у вигляді нестандартних костюмів і піджаків, подовжених оверсайз-жилетів без рукавів. У колекції також є моделі штанів, у які вмонтовані джинси.

"Уперше в історії бренда в колекції з'явилися максіпальто, білі й у гусячу лапку, що містять у собі справжню магію стрункості та жіночності. Жіночність, елегантність, справжність – це і є ДНК бренда", – зазначив дизайнер.

 

Контекст:

Андре Тан (Андрій Тищенко) народився в селищі Слобожанське Харківської області 1983 року. Торгову марку Andre Tan було створено у 2000 році.

У перший місяць повномасштабної війни дизайнер заявив, що замість жіночого одягу він шитиме бронежилети. У березні 2022 року Андре Тан повідомив, що його компанія пошила й безплатно передала 10 тис. одиниць одягу для ЗСУ.