Усик перед боєм із Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції у вишиванці під пісню Пивоварова і Klavdia Petrivna. Фото, відео photo icon

Усик вийде на ринг проти Ф'юрі 18 травня
Фото: ЕРА

Володар поясів чемпіона світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі українець Олександр Усик 16 травня з'явився на фінальній пресконференції перед боєм із володарем пояса WBC британцем Тайсоном Ф'юрі в білому костюмі із чорною вишивкою від українського бренда Damirli.

Про це повідомляють на сторінці бренда в Instagram. Пресконференція відбулася у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Усик з'явився на публіці під дуетну пісню українського артиста Артема Пивоварова й анонімної української співачки Klavdia Petrivna "Барабан". Композиція є частиною проєкту Пивоварова "Твої вірші, мої ноти", вона написана за мотивами поезії "Барабан печалі" українського поета-футуриста, представника "Розстріляного відродження" Гео Шкурупія.

Фото Усика у вбранні від Damirli розмістило також агентство ЕРА. Підходячи до свого місця, він ефектно підтанцьовував під музику, зображуючи руками гру на барабанах.

Контекст:

Поєдинок між Усиком і Ф'юрі мав відбутися в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) 17 лютого. Проте за два тижні до бою з Усиком Ф'юрі дістав розсічення на обличчі під час спарингу і йому наклали шви. Поєдинок перенесли на 18 травня.