"Вас обманюють". Експерт на практиці спростував ефективність відомого препарату проти мурах. Відео

За словами експерта, мурахам Coca-Cola не страшна
Фото: depositphotos.com
Автор українського YouTube-блогу "Корисне TV" у новому навчальному ролику розповів про експеримент, у якому спростував ефективність Coca-Cola в боротьбі з мурахами на дачній ділянці.

За словами експерта, він вирішив провести й записати на камеру цей експеримент після того, як про нього йому розповіли підписники.

"У складі Coca-Cola є два інгредієнти, які повинні боротися з мурахами. По-перше, у Coca-Cola багато цукру, який має склеювальні властивості, а по-друге, ортофосфорна кислота, яка повинна знищити мурах у мурашнику", – наголосив експерт на початку досліду.

Обробляючи напоєм мурашник, він порекомендував спрямовувати струмінь безпосередньо в його центр, щоб у такий спосіб знищити матку.

"У принципі, Coca-Cola завдала великої шкоди мурашнику, багато мурах не рухаються, зазначив одразу після застосування напою експерт. Я дам час, щоб подивитися, чи підуть вони із цього мурашника".

За два дні автор блогу зазначив, що мурахи залишилися на ділянці й активно продовжували облаштування мурашника.

"Мурахам Coca-Cola не страшна, підсумував експерт. – Тому, якщо вам будуть розповідати, що Coca-Cola відмінний помічник у саду, але не показують, як вона діє, вас обманюють".

Він закликав довіряти досвіду експертів, які на особистому прикладі демонструють ефективність тих чи інших препаратів.

Контекст:

Про шкоду мурах на дачній або городній ділянці, а також про те, як позбутися їх за допомогою простої приманки, можна почитати тут.

Також позбутися мурах можна за допомогою харчової соди.