67-річна Білоножко розповіла, яку вправу робить щоранку, щоб на животі "не було зайвого"

Білоножко наголосила, що контролює своє харчування і ніколи не буде їсти "все підряд"
Фото: Світлана Білоножко / Facebook

Вдова народного артиста України Віталія Білоножка, українська співачка Світлана Білоножко стежить за фігурою за допомогою вправ і масажів. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 23 вересня опублікували на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна.

За словами 67-річної співачки, вдома вона має весь необхідний інвентар для тренувань, але щоранку робить вправу на прес.

"Поки встаю з ліжка, піднімаю ноги. Таким чином я тримаю прес. Це дуже важливо. Тому в мене ніколи немає [на животі] зайвого. Абсолютно! Бо я б цього не стерпіла. Це мені дуже важливо. Потім я ще займаюся, ходжу на правильні масажі до правильних спеціалістів", – сказала вона.

Білоножко підкреслила, що контролює своє харчування і ніколи не їстиме "все підряд".

Контекст:

Віталій та Світлана Білоножки прожили у шлюбі 47 років. У них є двоє синів, а також онук й онучка – діти старшого сина.

Віталій Білоножко помер у лікарні 9 січня 2024 року на 71-му році життя. Причиною смерті артиста стала зупинка серця. Віталія Білоножка поховано на Байковому цвинтарі.

21 січня Світлана Білоножко в інтерв'ю YouTube-каналу Rostyslove Production розповіла, що в її чоловіка був цукровий діабет і напередодні смерті його шпиталізували через погіршення здоров'я.