Заховайте гроші в цей предмет – і злодії їх ніколи не знайдуть. Лайфхаки та несподівані ідеї

Гроші рекомендують ховати від грабіжників у старе зимове взуття
Фото: depositphotos.com

Редакція українського сайта Ukr.Media 8 жовтня розповіла, у яких місцях можна зберігати вдома гроші, щоб злодії, які проникнуть у квартиру, не змогли їх знайти.

"Хитрі господині часто ховають заначку в морозильній камері", – ідеться у статті.

Для цього гроші рекомендують помістити або в пакет із-під якогось продукту, або в порожню банку.

"Використані, але чисті пляшки з-під дезодорантів чи шампунів можуть бути чудовим місцем для приховування грошей у ванній кімнаті, – зазначили автори публікації. – Більш перевірений спосіб – використовувати гребінець. Мало хто здогадається, що у виробі для догляду за волоссям може бути щось, крім пластмаси й зубчиків. Просто зніміть кришку виробу, покладіть заначку та поверніть, як було".

За словами авторів статті, гроші можна ховати у старому зимовому взутті, "що лежить на дальній полиці або в коробці з речами, які не носите".

"Зберігайте гроші в чистих упаковках від крупи, макаронів або банці з-під кави. Їх можна сховати у шафі з продуктами – злодії навряд чи зацікавляться вашими запасами їжі, – запевнили в публікації. – Несподіваний метод зберігання грошей – жіночі прокладки. Ось куди точно ніхто не залізе. Просто розгорніть гігієнічний засіб, покладіть заначку всередину і запакуйте назад".