Букінгемський палац оприлюднив весільні знімки принцеси Беатріс. Фото

Принцеса Беатріс виходила заміж у тій самій тіарі, яка була на голові у Єлизавети II в день її весілля 73 роки тому
Фото: benjaminwheeler / Instagram

Онука королеви Великобританії принцеса Беатріс як весільне вбрання вибрала вінтажну сукню, яку носила Єлизавета II.

Букінгемський палац оприлюднив весільні знімки принцеси Беатріс за добу після таємної церемонії одруження.

"Подружжя побралося 17 липня під час приватної церемонії в королівській каплиці у Віндзорі", – ідеться в офіційній заяві пресслужби.

У палаці повідомляють, що принцеса Беатріс як весільне вбрання вибрала вінтажну сукню, що належала королеві Єлизаветі II.

Образ нареченої доповнила тіара, у якій королева Великобританії виходила заміж за принца Філіпа 1947 року.

Як весільного фотографа пара запросила на церемонію Бенджаміна Віллера, який співпрацює з виданнями Vogue, Harpers Bazaar і Elle.

31-річна принцеса Беатріс 17 липня таємно вийшла заміж за свого обранця, мультимільйонера Едоардо Мапеллі-Моцці. Про весілля онуки королеви Єлизавети II повідомив таблоїд Daily Mail.

Весілля принцеси Беатріс відбулося в закритому форматі. Фото: theroyalfamily / Instagram

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі-Моцці оголосили про заручини у вересні 2019 року, але після скандалу з американським фінансистом Джеффрі Епштейном, у який виявився вплутаним принц Ендрю, батько Беатріс і третя дитина королеви Єлизавети II, з весіллям довелося зачекати.

У лютому 2020 року стало відомо, що весільну церемонію заплановано на кінець травня, однак через коронавірус захід перенесли на невизначений термін.

Принцеса Беатріс – онука королеви Єлизавети II. Вона дев'ята у черзі на трон Великобританії.

Едоардо Аллесандро Мапеллі-Моцці має титул графа. У нього були дворічні стосунки з лондонською архітекторкою китайського походження Дарою Хуанг. Від цього роману в нього є син Крістофер Вольм Мапеллі-Моцці.