Дружина Dzidzio співачка Slavia позувала в купальнику на "напівдикому острові"

Slavia: Добратися сюди можна на кораблі
Фото: SLAVIA / Facebook

Українська співачка Slavia, дружина музиканта Dzidzio, проводить час на острові Джарилгач, який розташований у Херсонській області.

Дружина українського музиканта Dzidzio Slavia (Ярослава Притула-Хома) на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімки, зроблені під час відпочинку на острові Джарилгач у Херсонській області.

"Добратися сюди можна на кораблі зі Скадовська. Це напівдикий острів", – поділилася враженнями співачка.

"Чому у вас немає фотографій із чоловіком?" – цікавляться фоловери співачки.

Дружина Dzidzio залишила запитання без відповіді.

19 червня співачка презентувала свій перший кліп на трек "Я тобі не мамка".

"Коли все дістає, жінка розуміє, що має нарешті бути собою, говорити про те, що відчуває, і не боятися реалізовувати себе. Так і народилася пісня!" – заявила Slavia, анонсуючи трек.

За словами співачки, її кліп став відповіддю на другу дуетну пісню її чоловіка з Ольгою Цибульською.

"Можна про це багато говорити, хвалити або критикувати. А можна просто встати і зробити краще. Я вибрала другий варіант, і мені моя робота подобається набагато більше", – зізналася вона в інтерв'ю ТСН.uа.

Напередодні Dzidzio оприлюднив фото з героїнею своїх кліпів Надією, яку в колективі називають музою. Публікація викликала у підписників музиканта запитання – в коментарях вони цікавилися, чому співак не публікує такі самі знімки із дружиною.

Dzidzio (Михайло Хома) одружений із Ярославою Притулою-Хомою, з якою познайомився під час навчання в музичному училищі. 2016 року в інтерв'ю передачі "Світське життя", яка виходить на каналі "1+1", дружина музиканта заявила, що головною проблемою сімейного життя з артистом є його відсутність удома через постійні гастролі.