Йовович: Бідолашна дівчинка Ошун ледве могла впоратися з жовтяницею з моменту її народження, але, нарешті, ми взяли це під контроль

Йовович: Я могла б залишитися так назавжди! Лежачи в піжамі цілий день, годуючи дитину!
Фото: millajovovich / Instagram

Голлівудська актриса Міла Йовович розповіла, що може забрати новонароджену дочку Ошун додому.

Голлівудська актриса Міла Йовович розповіла в Instagram, що її новонароджена дочка Ошун, у якої виявили жовтуху, почала одужувати.

"Бідолашна дівчинка Ошун ледве могла впоратися з жовтяницею з моменту її народження, але, нарешті, ми взяли це під контроль, щоб забрати її додому з "ковдрою Білі", яка використовує синє світло для розщеплення антитіл до білірубіну в її крові. До трубки під'єднано вентилятор, тож вона не перегрівається, що спочатку було трохи страшно, але тепер я звикла до нього. Хотілося б, щоб сонячного світла було досить, але через несумісність нашої крові лише сонячне світло їй не допоможе", – розповіла актриса.

Вона також додала, що одержує задоволення від часу, який проводить із новонародженою.

"Я могла б залишитися так назавжди! Лежачи в піжамі цілий день, годуючи дитину! Це буквально рай для мене. Я весь час думаю, що зараз живу в найкращі дні свого життя, а ці діти ще такі маленькі! Немає нічого кращого, коли вони навколо нас", – написала Йовович.

Пост вона супроводила знімком своїх дочок Ошун і Еви.

Про те, що Йовович стала мамою втретє, повідомила її старша дочка Ева.

Міла Йовович народилася 17 грудня 1975 року в Києві.

Вона одружена з режисером Полом Андерсоном. У пари є ще дві дочки: молодша, Дашіел, народилася 1 квітня 2015 року, старша, Ева Габо, – 3 листопада 2007 року.

У серпні 2019 року Йовович, повідомляючи про нову вагітність, зізналася, що до цього пережила викидень.