Носков, у якого стався інсульт, дав концерт "Живой"

Носков: Дорогі друзі, ніколи не втрачайте надії, навіть якщо стоїте біля краю прірви. Не припиняйте вірити в майбутнє, адже там розливається світло, а люди, які перебувають поруч, зроблять його яскравішим!
Фото: nikolaynoskov_official / Instagram

Російський співак Микола Носков після інсульту вийшов на сцену.

63-річний екссоліст російського гурту "Парк Горького" Микола Носков оприлюднив у Instagram ролики, зняті під час його концерту "Живой" у Москві 9 грудня.

"Відкриваючи концерт головним синглом “Живой", я хотів вам сказати... Дорогі друзі, ніколи не втрачайте надії, навіть якщо стоїте біля краю прірви. Не припиняйте вірити в майбутнє, адже там розливається світло, а люди, які перебувають поруч, зроблять його яскравішим!" – написав він.

Російська співачка Лоліта показала відео, зняте під час застілля після концерту Носкова.

"Микола Носков – доказ того, що хай що б сталося з тобою, є люди, які готові за тебе боротися і радіти успіхам", – написала вона.

У концертній програмі брали участь виконавці Олександр Розенбаум, Євген Маргуліс, Володимир Пресняков, Діана Арбеніна, Лоліта Мілявська, Слава, Валерія, Валерій Сюткін, Наргіз Закірова, Олексій Глизін, Денберел Ооржак, танцівник Сергій Полунін.

У березні 2017 року Носкова у тяжкому стані було екстрено госпіталізовано. У нього виявили тромб у шийному відділі, артисту зробили операцію. Тоді ж у ЗМІ з'явилася інформація, що Носков переніс інсульт. Його сім'я не давала коментарів журналістам. У серпні 2018 року засновник групи "Парк Горького" Олексій Бєлов підтвердив, що у співака був інсульт і що він досі відновлюється.

Із 1987 року Носков був вокалістом гурту "Парк Горького". На початку 1990-х років він покинув колектив, а 1993 року почав сольну кар'єру.