Вагітна віцеміс у конкурсі "Міс Всесвіт 2011" Стефанко показала голий живіт

Стефанко: Любов до себе під час вагітності дається складно
Фото: olesiastefanko / Instagram

Переможниця конкурсу "Міс Україна – Всесвіт" Олеся Стефанко заявила, що під час вагітності треба дослухатися до свого тіла і пробачати пропущене тренування чи з'їдене печиво.

31-річна перша віцеміс у конкурсі "Міс Всесвіт 2011" Олеся Стефанко, яка чекає дитину, на своїй сторінці в Instagram оприлюднила знімки в роздільному купальнику, з голим животом.

"Любов до себе під час вагітності дається складно. Ваше тіло змінюється, ваші гормони божеволіють, усі перепади настрою можуть вплинути на ваше сприйняття себе і свого тіла. Ось чому так важливо завжди практикувати любов до себе. По-перше, я вдячна своєму тілу, особливо в цей період", – зазначила Стефанко.

Вона додала, що в період вагітності, на її думку, потрібно бути менш вимогливою до себе, що іноді для неї буває складно.

"Нелегко припинити почуватися винуватою, наприклад, за пропущене тренування або за з'їдене печиво. Але я зрозуміла, що дуже важливо знайти баланс між цими речами: робити все правильно, але не надто турбуватися, якщо щось піде не так. Я думаю, що це найважливіші частини любові до себе, які я змогла усвідомити, прийняти та практикувати ще до вагітності, і що мені дійсно потрібно в цей період", – написала Стефанко.

Стефанко повідомила про вагітність 21 квітня.

У 2016 році вона вийшла заміж за білоруського програміста Сержа Алісеєнка. Подружжя живе і працює у США.